MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 SEPTEMBRIE 2014. Elena, cea mai controversata concurenta a inceputului de sezon

In interiorul Casei cea mai interesanta fata, in ochii baietilor, pare a fi Valentina, cea mai solicitata pentru intalniri in privat.

Pe grupurile constituite pe Facebook, ierarhia celor mai comentate personaje o are pe Elena pe primul loc insa, din pacate pentru ea, majoritatea comentariilor nu ii sunt favorabile.

Inca din prima zi s-a facut comparatia intre Elena, actuala concurenta, si Oana, cea mai controversata fata a sezonului 3. Unii si-au exprimat opinia ca Elena a studiat destul de mult evolutia Oanei din stagiunea precedenta, cu gandul de a juca acelasi rol in MPFM 4.

Fanii “Mireasa pentru fiul meu” se intrec in a posta fotografii care o surprind pe Elena in pozitii indecente, acuza principala fiind ca acestea sunt programate, dovada cea mai buna fiind frecventa crescuta cu care Elena priveste camerele de luat vederi.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Stefan: Roxana este aleasa mea!

Multi se mira cum de a reusit ca intr-un interval scurt de timp sa le “subordoneze” pe colegele ei de gasca, Valentina, Raluca si Cristiana.

Nu toate vorbele de pe internet ii sunt insa potrivnice. Sunt si voci care considera ca majoritatea acuzelor sunt nedrepte in conditiile in care, in opinia lor, Elena este o fata inteligenta care se detaseaza de celelalte fete prin naturalete si prin faptul ca are replici inspirate pe parcursul dialogurilor.