MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 AUGUST 2014. Raymond a fost incurajat de Andrei si Laur

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca saptamana trecuta cuplul Constantina-Raymond a trecut prin momente extrem de dificile, cu certuri zilnice si acuze greu de digerat, venite din ambele parti.

In emisiunile desfasurate in direct cea care a parut mai afectata a fost Constantina. De mai multe ori a fost surprinsa de felul in care au decurs discutiile si, aflata intr-o stare mai sensibila, a izbugnit in plans.

Ireversibil au venit si reprosurile pe care i le-a facut iubituui ei, majoritatea legandu-se de faptul ca familia lui Ray nu a trimis niciun mesaj in care sa-si exprime opiniile referitoare la relatia lor.

Acest lucru l-a afectat foarte mult pe Raymond care, in ultima emisiune nu a mai reusit sa-si stapaneasca nervii si, aflat in gradina Casei, a izbucnit si el in plans.

Constantina ramasase in Casa astfel incat primul care a venit la Raymond pentru a-l inbarbata a fost Andrei.

Chiar daca intre cei doi, de-a lungul sezonului au fost si episoade mai putin prietenesti, Andrei a dovedit ca a trecut de mult peste acestea si a gasit de cuviinta sa-l imbarbateze pe mai tanarul sau concurent.

Andrei: “Raymond nu fii trist! Hai ca mai este putin si trece.”

Si mai surprinzatoare a fost reactia lui Laur, cel mai mare rival al lui Raymond in aceasta competitie.

Laur s-a apropiat de sezlongul in care se afla Raymond si i-a adresat acestuia cateva cuvinte care au demonstrat atasamentul fata de starea de slabiciune a brasoveanului.

Laur: “Baiete ce-ai patit? Sunteti suparati da? Linisteste-te ma! Mai sunt 2 saptamani si pleci acasa.”