MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 DECEMBRIE 2014. Andrei si Cristina MPFM3 se simt foarte bine in Italia

In urma cu cateva zile, fanii show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” au avut ocazia sa vada imagini ale cuplului Andrei-Cristina cu putin inainte de a parasi tara, cu destinatia Italia.

Cei doi proaspat casatoriti au decis sa faca o schimbare in viata lor, alegand sa mearga in Italia, la parintii lui Andrei, mai intai pentru a petrece sarbatorile de iarna si Revelion si apoi pentru a-si gasi locuri de munca avantajoase din punct de vedere financiar.

In acest moment, Andrei si Cristina au deja la activ cateva zile petrecute la parintii fostului concurent MPFM si ei s-au gandit sa-i tina la curent pe numerosii lor fani prin intermediul imaginilor.

Acestia sunt foarte fericiti, iar Cristina are o relatie excelenta cu soacra sa.

“Buna seara dragii nostri, va pupam dulce pe toti! Noi am ajuns cu bine in Italia”, au scris cei doi pe contul personal de socializare.

Cei doi au plecat in Italia pentru a fi alaturi de familia lui Andrei de sarbatori, insa sunt hotarati sa-si gaseasca un loc de munca acolo, deoarece considera ca se pot castiga mai multi bani decat in tara.