Mireasa Pentru Fiul Meu, 18 februarie: Andrei, in conflict cu Mirela Boureanu Vaida. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu, 18 februarie: Tensiuni fara margini in Casa emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu. Dupa nebunia iscata de scandalul dintre Andrei si Bogdan, zilele trecute, iata ca la inceputul acestei saptamani Andrei continua “nebunia verbala”, de aceasta data chiar impotriva prezentatoarei Mirela Boureanu Vaida.

Andrei si Mirela au avut o disputa destul de aprinsa, care a enervat-o la culme pe prezentatoarea Mireasa Pentru Fiul Meu. In timp ce moderatoarea i-a reprosat limbajul inadecvat, Andrei a fost revoltat de faptul ca membrii Comisiei de Decizie au intervenit acum, in scandalul pe care l-a avut cu Bogdan si nu in alte probleme mai serioase.

Desi Cristina sustine sus si tare ca Andrei nu a gresit cu nimic si nu a facut decat sa-si apere punctul de vedere, lucrurile nu au fost privite cu aceeasi intelegere de Mirela Boureanu Vaida.

“Sa-mi aduceti contractul sa vad daca scrie ca esti expus bolilor de piele daca esti in aceasta emisiune. Robert de asta a plecat”, a acuzat Andrei, extrem de nervos.

In replica, Mirela Boureanu Vaida s-a declarat dezamagita de unii concurenti, care si-au luat lumea in cap si folosesc tot felul de injurii si cuvinte jignitoare.

“Va rog sa-l taiati pe Andrei. S-a ajuns foarte departe. Este mult prea mult, nu mai vreau astfel de discutii. Este un sezon in care nu m-as fi gandit ca o sa am astfel de discutii. Toata lumea era in extaz de voi, aveti o gramada de companii, dar v-ati luat-o in cap. Scoateti tot ce-i mai rau, sunt extrem de dezamagita de injuriile si vocabularul pe care il folositi. Sa va fie rusine”, a rabufnit Mirela Boureanu Vaida.