MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IANUARIE 2015. Carmen: Nu ma intereseaza trecutul lui Danut!

Danut a devenit pe neasteptate polul de interes din Casa de la Stefanesti din cauza unui episod iesit din tiparele obisnuite, petrecut in urma cu cinci ani de zile.

Spectator la un show erotic organizat de celebra actrita porno Alina Plugaru, Danut a fost ales de vedeta pentru a participa, pe scena, la un dans consacrat pentru astfel de spectacole.

Intreaga scena a fost filmata si a aparut recent in presa de scandal in contextul in care Danut, concurent la “Mireasa pentru fiul meu” este urmarit zilnic, la televizor, de numerosi simpatizanti ai emisiunii transmise de Antena 1.

Trecutul l-a ajuns pe Danut si l-a pus fata in fata cu femeia pe care si-o doreste ca sotie. Fosta iubita a tanarului, Carmen, a spus ca nu se astepta ca acesta sa fie actorul principal al unui astfel de material. Cu toate astea, Carmen a spus ca nu ar deranja-o o astfel de situatie daca totul s-ar intampla inainte ca ea si iubitul ei sa se cunoasca.

“Nu ma asteptam sa fie vorba despre el. Pe mine nu ma deranjeaza. In niciun caz nu l-as lasa sa faca asta pe iubitul meu. Daca ar fi fost iubitul meu, nu m-ar fi interesat trecutul, ci ce s-ar fi intamplat din momentul in care ne-am cunoscut”, a declarat Carmen de la emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”, la Antena 1.

Catalin a spus ca baietii stiau de aceasta intamplare din viata lui Danut si ca se va duce si el dupa ce va iesi din casa.

“Noua ne-a spus Danut. Ne-a spus despre asta. Nu e nimic iesit din comun. Chiar o sa ma duc dupa ce o sa ies de aici. Ne asteptam la ceva mai grav”, a spus Catalin.