MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IUNIE 2015. Imagini provocatoare cu Elly in costum de baie

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IUNIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 18 IUNIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

Este una dintre cele mai iubite concurente de la “Mireasa pentru fiul meu” si s-a bucurat de o silueta impecabila! De ceva timp incoace, Elly s-a ingrasat considerabil, iar asta se poate observa cu ochiul liber.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IUNIE 2015.  De cand a intrat in competitia de la “Mireasa pentru fiul meu”, Elly si Cristian au starnit controverse si critici dure, din cauza modului in care s-au lasat condusi de pasiune.

In imagine se poate vedea ca Elly a pus cateva kilograme in plus, deoarece burta i-a crescut, iar bustul este mult mai mare. Elly si Cristian au fost surprinsi in timp ce stateau la plaja si, fiind imbracata in costum de baie, concurentei ii ieseau in evidenta colaceii, iar sanii se revarsau din sutien.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IUNIE 2015.  Prietenia dintre Andrada si Cristi se transforma din zi in zi intr-o relatie mai mult decat amicala, dar se pare ca primul pas a fost facut! Cei doi s-au sarutat pentru prima oara. Cristi: „Imi doream de mult sa o sarut pe Andrada, iar ea nu m-a respins!” Radu: „Andrada va putea realiza daca isi doreste o relatie cu Cristi abia dupa ce eu voi fi eliminat.”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 IUNIE 2015.  Ionela despre Catalina: „Catalina spune ca a urmarit emisiunea din februarie! Minte, urmareste emisiunea de la bun inceput! Ea a spus ca nu a avut de-a face cu niciunul dintre membrii formatiei, dar mie mi-a spus altceva! Mi-a spus ca a avut o relatie cu baiatul ce canta la orga, iar acesta nu o mai lasa in pace atunci cand ea s-a despartit de el! Sa ne spuna cine este prietenul cu care s-a intalnit la hotel cand ea voia sa intre in concurs!”

sursa: spynews.ro