MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 MAI 2015. Sta Catalina cu Nicolae doar pentru a ramane in competitie?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 MAI 2015.  Daca ati ratat MPFM din 18 MAI 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Relatia dintre Nicolae si Catalina i-a luat prin surprindere pe toti concurentii, iar faptul ca cei doi au ajuns pe locul trei in clasament le-a atras o multime de comentarii negative. Concurentii contesta veridicitatea sentimentelor celor doi, iar un secret din viata Catalinei a iesit la iveala si a pus paie pe foc.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 MAI 2015.  Catalina si Nicolea formeaza cel mai nou cuplu din casa “Mireasa pentru fiul meu”, insa relatia celor doi pare sa-i incomodeze teribil pe ceilalti concurenti.

Acestia au ajuns sa conteste veridicitatea sentimentelor celor doi si o acuza pe Catalina ca a apelat la aceasta stratagema pentru a ramâne in competitie.

“Nu sufar dupa fosta relatie. Daca sufeream, stateam acasa, mai ales ca daca voiam puteam sa o reiau. Am pastrat legatura cu fostul iubit. Ne-am despartit de ceva timp. Stateam in aceeasi comuna, asa ca il vedeam destul de des. Nu am facut cuplu pentru a ramâne in competitie. Eu i-am spus asta cu Elly”, a incercat sa se apere Catalina.

 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 MAI 2015.  Elly a confirmat faptul ca fata i-ar fi marturisit ca are sentimente puternice pentru un alt barbat si ca a incercat sa puna capat relatiei cu acesta, din cauza ca mama ei se opune: “Eu am avut senzatia ca ea inca mai este indragostita de fostul ei iubit, dar ca mama ei nu este de acord cu relatia lor. Mi-a spus ca ea nu vrea sa o dezamageasca pe mama ei. Eu nu cred ca ea il place foarte tare pe Nicu. Eu as fi putut sa povestesc ceea ce mi-a spus ea, dar nu am vrut sa-i fac rau. Intr-adevar eu am avut o relatie cu un baiat, timp de un an si jumatate, cu care mama nu era de acord, si pe care l-am iubit foarte, foarte mult. Dar, acum, nu mai am sentimente pentru baiatul respectiv”.

Sursa spynews.ro