MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 MARTIE 2015. Ana nu-si poate ierta tatal pentru greselile din trecut

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 MARTIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 18 martie 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

Zarva mare in bucataria concurentelor. Mustrarile dintre fete au fost cauzate de lipsa spatiului din frgider. Mancarea e prea multa sau lipsa spatiului nu este suficienta? Sunt fetele noi defavorizate de unele dintre cele vechi? Lavinia: “Ionela se crede sefa clasei, incearca mereu sa ne puna la punct!” Concurenta a fost completata de doamna Maria: “Ionela mereu le cauta nod in papura fetelor noi!”

Mioara, mama Lauricai, le acuza pe fetele noi ca nu discuta deschis nemultumirile pe care le au la adresa Ionelei! Mesajul Anei catre tatal ei: “Sper sa ai o viata asa cum a avut-o mamica mea, cum ai facut-o tu sa aiba!”

Danut: “De trei luni numai povesti triste si scandaluri vedem. Numai asta se intampla in casa asta? N-am mai vazut un material despre iubire! Vine unul si altul, doar scandal si nasoale! Numai Ana are o poveste trista? Si Carmen sufera, are si ea povestea ei!”

Petru: “Danut mi se pare penibil in unele situatii! Este un om fara suflet, rece!” Danut: “Petru se victimizeaza, apoi ii jigneste pe cei din jur!”

Conform spuselor mamei, tatal Anei nu s-a preocupat niciodata de soarta fiicei sale. Concurenta nu are amintiri tocmai placute despre tatal ei: “Nu am amintiri frumoase cu tatal meu, doar discutii intre el si mama, pe care le auzeam din cealalta camera!” Bunica Anei catre nepoata ei: “Nu cred ca tatal tau are curajul sa iti apara in fata dupa tot ce ti-a facut! In legatura cu Gabi, nu inteleg de ce vine cu tot felul de dovezi impotriva lui Petru! A sarit gardul ca nu a mai putut sa posteasca, s-a dus acasa sa manance o fripturica! Acea rochie pe care ai primit-o aseara si care o porti acum a fost a sotiei lui! Daca vrei sa avem liniste acasa, nu mai primii cadouri de la acest om! Acest om este in stare de orice!”

Intr-o postare facuta pe facebook, Gabi a sustinut ca rochia primita de Ana nu este aceea pe care el i-a trimis-o!

Opozitia mamei lui Elly fata de Cristian a starnit reactii din partea mamei Ionelei. Aceasta a sfatuit-o pe concurenta sa incerce sa inlature tensiunile existente intre familia ei si logodnic. Decizia lui Cristian de a nu veni la fete a pus-o pe ganduri pe partenera.

Destramarea relatiei dintre Laurica si Nicolae le-a invrajbit pe mamele lor! Laurica: “Cat timp voi mai sta aici, intre mine si Nicolae nu o sa mai fie nimic!” Maria catre Mioara: “De cand ati venit, in loc sa ajutati, mai mult rau ati facut! De ce fiica dumneavoastra nu spune adevarul, ca nu il vrea pe fiul meu? Laurica ma acuza ca eu sunt obstacolul din relatia lor, dar se foloseste de asta pentru a se desparti de fiul meu! Cand Nicolae este in casa, Laurica este mereu trista, dar cand el pleaca, ea se inveseleste!” Mioara: “Daca doamna Maria tine la fiu, sa-l lase in pace!” Nicolae sustine ceea ce spune mama soacra: “Mama se implica in problemele ce nu o privesc!”

Surpriza placuta pentru Petru: Diana, buna lui prietena, a sosit in casa!