MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 NOIEMBRIE 2014. Nicolae s-a simtit jignit de o gluma a lui Danut

Chiar daca istoria sezonului al patrulea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” nu ne-a obisnuit cu numeroase conflicte si rivalitati ca in stagiunea precedenta, sunt si momente in care gesturi aparent nevinovate pot produce adevarate furtuni in Casa de la Stefanesti.

Asa a fost si zilele trecute cand Danut si Catalin si-au continuat glumele considerate de unii colegi de competitie cam nesarate. Ultima lor “victima” a fost Nicolae caruia cei doi baieti i-au facut o adevarata farsa.

Danut si Catalin au scris in gluma pe o pancarda din apropierea lui Nicolae “porc de vanzare”, insa in momentul in care a vizionat imagini cu cele intamplate, fiul doamnei Maria s-a simtit foarte jignit.

“Cum ar fi sa te fac si eu pe tine gras, porc. Gata mi-a ajus! Cum toti vor sa fie respectati, asa vreau si eu. Radeau ironic si m-au luat peste picior. Au fost jigniri, nu au fost glume”, i-a spus el lui Danut, in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

Danut a recunoscut ca au exagerat putin, dar nu considera ca asta ar fi un motiv de suparare. “Ce tot te superi atata? Erau doar niste glume. Am cam exagerat, dar n-ar trebui sa stea suparat ca doar am glumit”, a declarat el.