Mireasa Pentru Fiul Meu, 18 octombrie 2013: Gelozia, o problema a cuplurilor din casa MPFM?

Mireasa Pentru Fiul Meu: Fanii emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu asteapta editia de vineri, 18 octombrie, cu sufletul la gura, mai ales dupa ce ieri s-au produs mai multe despartiri.

Robert si Diana s-au despartit, desi au recunoscut ca se plac, Sorin si Claudia au decis si ei sa se desparta, mai ales dupa ce fata a aflat ca partenerul ei are de gand sa se combine cu Andreea, iar Gabi si Cristina si-au luat si ei o binemeritata pauza, pentru a vedea daca intr-adevar vor o relatie sau nu.

Dar sa vedem ce s-a intamplat in editia de ieri a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Baietii sunt dezamagiti de comportamentul pe care il au partenerele lor!

 

Cand Gabi era plecat in vizita, restul participantilor au facut presupuneri daca se desparte de Cristina sau nu.

Pe langa acest lucru, ei l-au acuzat pe Traian ca a vrut sa le rupa relatiile si de aceea le-a facut masaj tinerelor.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Sorin si Claudia s-au despartit!

 

Claudia sustine ca Sorin l-a pus pe Andrei sa faca anumite gesturi pentru a grabi despartirea. Ba mai mult, fata a aflat ca tanarul isi doreste sa formeze un cuplu cu Andreea.

La petrecerea de ziua Dianei, cei doi s-au despartit.

Sorin este deranjat si de faptul ca fosta iubita nu l-a crezut si nici nu a fost alaturi de el atunci cand toata lumea l-a acuzat ca a venit in concurs pentru bani si faima.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Traian le-a facut masaj si fetelor care aveau cuplu!

 

Mai mult, Traian a primit cateva sfaturi din partea Iulianei. Tanarul a afirmat ca va vorbi doar cu fetele care nu au cuplu pentru a incerca sa isi gaseasca o iubita.

Iuliana, insa, l-a atentionat de cateva ori sa nu exagereze cu joaca pentru ca nu ii face gelosi pe partenerii fetelor.

La plecare, Diana si Cristina l-au tachinat pe concurent din cauza ca nu a vrut sa le pupe, tocmai pentru a nu se interpreta gresit niciun gest de-al sau. In final, tanarul si-a luat la revedere cum se cuvine de la toate participantele.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Robert si Diana s-au despartit, dar se plac!

 

In direct, Robert a anuntat ca el si Diana se vor desparti. Diana spune ca tanarul a decis acest lucru fara sa o intrebe, dar o sa ii respecte decizia.

Robert spune ca motivul este nepotrivirea de caractere si sustine ca s-a saturat sa traga doar el de relatie si sa fie comandat de o fata.

Diana, in schimb, este de parere ca faptul ca nu a aratat ca e “topita dupa el” l-a facut sa creada acest lucru.

Robert, cu lacrimi in ochi, a recunoscut ca simte ceva pentru Diana, dar i se pare ca fata traieste in trecut, cu gandul la fostul iubit.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Raymond il sfatuieste pe Alin sa isi indrepte atentia catre Gina

 

Prietenul lui Alin l-a sfatuit sa ia in considerare o relatie cu Gina. Din punctul de vedere al lui Raymond, cei doi se potrivesc perfect.

Alin i-a explicat tanarului ca isi doreste cu ardoare sa formeze un cuplu pentru ca ar vrea sa fie pupat, imbratisat si alintat tot timpul.

In urma discutiei, Alin s-a gandit si a hotarat ca va incerca sa o cucereasca pe Oana, iar daca nu va reusi, nu isi va indrepta atentia catre o alta fata.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Gabi si Cristina au luat o pauza. Tanarul o vrea pe Cristina cu o altfel de atitudine

 

Tanarul vrea neaparat ca iubita lui sa se schimbe, altfel crede ca relatia lor va esua. Ba mai mult, Gabi sustine ca in acest caz, va incerca sa formeze un cuplu cu o alta fata.

Cristina spune ca problema sta in faptul ca inca nu simte nimic pentru concurent. De aceea, fata nu face niciun gest de apropiere. In plus, blonda spune ca nu se va schimba, iar daca Gabi nu o place, vor pune punct relatiei.

Indragostitii au luat o pauza pentru a-si da seama daca vor cu adevarat o relatie sau nu.