MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 OCTOMBRIE 2013: Raymond si Constantina au parte de o surpriza

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 OCTOMBRIE 2013: Vineri, 18 octombrie, la Antena 1 a avut loc o noua editie a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu. Virginia a acuzat-o pe Maria ca a blestemat-o, Ioana a primit o scrisoare de la prietenele ei, Ramona este dezamagita de atitudinea Marianitei, iar Raymond si Constantina au primit din nou cadouri din partea telespectatorilor! 

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 OCTOMBRIE 2013: Edit si George au experiente similare de viata!

Edit lucreaza de cand era clasa a saptea. Tanara nu a facut o facultate din cauza ca parintii nu au avut posibilitatea sa o plateasca.

Edit si George au descoperit ca au aceeasi poveste de viata. Parintii ambilor s-au despartiti si au trecut prin durerea unei vieti fara parintii naturali.

Concurenta a inceput sa planga si a spus ca mama vitrega a marginalizat-o si a facut diferenta intre ea si celalalt copil. In plus fata nu isi doreste ca si copiii ei sa treaca prin ce a trecut ea, de aceea nu vrea sa se grabeasca atunci cand e vorba de casnicie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 OCTOMBRIE 2013: Mariana este dezamagita de atitudinea lui Grigore!

Mariana considera ca tanarul nu se ridica la inaltimea asteptarilor sale. Fata este dezamagita de atitudinea iubitului ei. Mai mult, participanta spune ca vrea sa il cunoasca mai bine pe Grigore.

Sorin considera ca Grigore s-a grabit. Mai mult, Andrei este de parere ca fata pare nefericita. Cei doi il compatimesc pe concurent.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 OCTOMBRIE 2013: Concurentii se bat pe dulciuri, dar unii au un gust amar. Cristina i-a spus adio lui Gabi

Diana s-a suparat ca mamele au trimis o parte din cornulete si baietilor, fara sa le spuna.

Concurentele si mamele nu s-au inteles cine pune ingredientele, cine gateste si cine mananca.

Din senin, Cristina a anuntat ca s-a despartiti definitiv de Gabi si sustine ca o sa se vada cine este cel mai prefacut dintre ei doi.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 OCTOMBRIE 2013: Raymond si Constantina au primit cadouri din partea telespectatorilor!

Toata povestea de dragoste dintre cei doi concurenti a fost scrisa in versuri de o telespectatoare din Londra, care a atasat textul unui superb buchet de flori.

Ioana a primit o scrisoare de la prietenele ei!

Concurenta a izbucnit in lacrimi si a marturisit ca ii este foarte dor de cei dragi. Prietenele ei i-au spus se duc la cafeneaua de acolo si se uita la emisiune in fiecare marti seara.

Iulia a fost foarte emotionata si le-a transmis un mesaj celor care sunt alaturi de ea, din Bruxelles.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 OCTOMBRIE 2013: Ramona este dezamagita de atitudinea Marianitei!

Constantina a incercat sa o ajute pe Ramona atunci cand fata era intr-un moment de tristete.

Marianita i-a explicat Ramonei ca nu e suparata pe ea. Ultima a simtit ca prietena ei era trista si nu voia sa vorbeasca, dar s-a dus la Ioana sa ii povesteasca. Acest lucru a enervat-o pe Ramona, dar fetele au discutat si acum s-au impacat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 OCTOMBRIE 2013: Virginia: ” Maria m-a blestemat!”

Acea perdea a cazut, iar Virginia a incercat sa o puna la loc. Maria, in schimb, in toiul noptii, a inceput sa blesteme si sa injure persoana care a dat panza de acolo.

Dimineata, mama lui George a incercat sa lamureasca lucrurile, dar bunica nu vrut sa o asculte.

Atat Iuliana, cat si Virginia au crezut ca Maria visa ori vorbea in somn. Maria nu recunoaste ca a blestemat, spune ca nu isi aminteste.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 OCTOMBRIE 2013: Tarziu in noapte, fetele au dat petrecere!

In toiul noptii, participantele au cantat, au dansat si le-au trezit pe mame, fara sa isi dea seama. Concurentele au facut parada modei, apoi au defilat pe “podium”.

Dimineata, Denisa a afirmat ca Maria jigneste foarte rau, fara sa isi dea seama.

Nici baietii nu au stat deoparte. In casa cealalta, Traian si Laurentiu au impodobit bradul cu… hartie igienica. Nici lor nu le-a fost de ajuns si au trecut la glume intre ei.