MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 OCTOMBRIE 2014. Marian: As vrea sa o cunosc mai bine pe Cristiana

Marian este unul dintre competitorii MPFM4 care au fost propusi pentru eliminare, la finalul galei saptamanale. Desi a fost unul dintre putinii baieti care nu a reusit sa formeze cuplu, in prima luna a acestui sezon, Marian a declarat in timpul galei ca incet, dar sigur, incepe sa aiba sentimente pentru o fata din Casa.

In varsta de 31 de ani, Marian parea decis la inceputul competitiei sa-si gaseasca o iubita apropiata ca varsta de el, alaturi de care sa faca planuri pentru o relatie foarte serioasa.

Se pare insa ca gandurile i-au fost date serios peste cap de vreme ce baiatul a recunoscut ca incepe sa prinda sentimente pentru Cristiana, una dintre mezinele competitiei.

Aflat in pragul de a fi eliminat, Marian (31 de ani) a dezvaluit ca s-a indragostit de Cristiana, in varsta de 19 ani. “Ati pus-o in prim-plan, usor usor e posibil sa se infiripe ceva, dar nu zic nimic deocamdata! Cu Cristiana as vrea sa accentuez mai mult relatia. Nu vreau sa-i fiu tata, ci mai degraba un indrumator in viata”, a declarat concurentul.

Dupa ce a facut anuntul bomba, replici dure au venit chiar din partea lui Catalin, fostul iubit al Cristianei. “Are un al doilea tata! Ea inca de la inceput l-a placut, dar i-a fost rusine sa recunoasca ca era intr-o relatie cu mine. Parintii ei vor fi foarte mandri ca va avea un al doilea tata!”, a declarat Catalin, indignat.