MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 SEPTEMBRIE 2014. Elena: Fetele au luat la probat cate 2-3 rochite si eu am ramas fara!

Lucrurile incep sa intre in normal in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu”. Apar primele cupluri dar si…primele certuri care, asa cum era de asteptat, au atins Casa fetelor.

Prima tema de cearta trebuia sa fie una tipic femeiasca: neintelegeri privind impartirea hainelor pentru Gala saptamanala.

Ajunsa mai tarziu la rochite, Elena a ramas fara un model care sa-i placa, alegand in cele din urma sa poarte in Gala o rochie pe care o adusese singura de acasa.

Nemultumirile ei s-au indreptat in primul rand inspre Cristiana despre care a crezut ca nu a trezit-o la timp si inspre Madalina pe care a vazut-o proband mai multe rochii care ii atrasesera si ei atentia.

Mirela Boureanu Vaida: “In mod normal trebuia sa aveti rochii pentru toate fetele in Casa.”

Elena: “Si-au luat cate doua-trei sa probeze si ce-a ramas…a ramas. Eu am avut eu rochita mea de acasa ca sa fiu linistita dar poate era alta fata care nu avea si atunci ce facea?”

In timpul emisiunii desfasurate in direct, moderatoarea Mirela Boureanu a tinut sa aduca in discutie si supararea Elenei pe Cristiana.

Mirela: “Trebuia sa vina Cristiana sa te trezesca?”

Elena: “Am crezut ca m-a trezit Valentina si nu Cristiana. Sunt foarte aeriana cand ma trezeste cineva din somn. Am vazut-o pe Valentina prima oara. Cristiana banuiesc ca dupa ce m-a trezit a si plecat.”

Cristiana: “Eu am trezit-o.Chiar i-am spus: <<Elena…Elena au venit rochitele>> si ea a spus: <<rochitele?>> si eu in momentul ala le-am spus <<haideti sa ne alegem cat mai repede>>. Cu Elena m-am lamurit, nu avem nicio problema. Pe zi ce trece incepem sa ne cunoastem tot mai mult si sa nu mai facem anumite greseli care sa duca la o cearta.”