MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 august 2013

“Mireasa pentru fiul meu” a intrat pe ultima suta de metri, soarta finala a competitiei fiind deocamdata incerta.

Mare favorita la castig pare a fi perechea Lorena – George, cei doi, constienti de acest lucru, demostrand in tot ceea ce fac un gen de relaxare superioara. Au puterea chiar sa intocmeasca planuri marete referitoare la suma de mari care ar urma sa le intre in conturi, surprinzand pe toata lumea prin decizia de a infiinta un adapost pentru copiii abandonati.

Micile nemultumiri ale Lorenei referitoare la reatiile lui George la unele intrebari venite din partea spectatorilor au fost lasate uitarii, cei doi neratand nicio ocazie de a-si declara iubirea reciproca.

Mare duel intre Dragos si Razvan, cei doi baieti nominalizati la o eventuala eliminare din concurs. Ambii tintesc finala astfel incat dialogurile dintre ei au sarit cu mult peste granitele normalului. Si-au arincat mai multe jigniri care nu au avut decat darul de a enerva pe toti spectatorii acestei emisiuni.

Alin si Andreea par a pandi “in umbra” ocazia de a iesi in fata. Andreea joaca in continuare rolul marii indragistite care prefera chiar sa se sacrifice pe sine in favoarea iubitului ei.Criticata adesea pentru atitudinea ei prea serioasa, Andreea pare a nu-si fi spus inca ultimul cuvant.