MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 DECEMBRIE 2014. Oana MPFM3: Ar trebui sa fim mai buni!

Au trecut 3 luni si jumatate de cand sezonul 3 “Mireasa pentru fiul meu” a devenit istorie insa ecourile lui nu s-au stins nici pana in prezent.

A fost o stagiune spectaculoasa, cu numeroase suprize placute dar si neplacute, cu povesti de dragoste pasionale dar si cu certuri fara sfarsit.

Cu siguranta un loc aparte in istoria editiei dar si a istoriei acestui show matrimonial il ocupa Oana, educatoarea din Bacau, singura persoana care a marturisit de buna voie ca a incalcat celebra regula 25, chiar in interiorul Casei de la Stefanesti.

Satula de comentarii rautacioase, fosta concurenta s-a revoltat.Oana a postat pe contul personal de socializare un mesaj prin care ii roaga pe cei care o critica in mod constant sa o lase in pace macar de sarbatori.

“Buna seara dragii si dragele mele! Pentru ca sarbatorile de iarna ne bat in geam si pentru ca macar in aceasta perioada a anului, daca in restul timpului ramas nu se poate, AR TREBUI sa fim MAI BUNI, mai sfiosi si MAI PUTIN RaI unii cu ceilalti. De aceea, m-am gandit Sa FACEM PACE CU TOtII si sa terminam cu atatea specii de animale, plante si asa mai departe care nu fac altceva decat sa inrautateasca situatia si sa agite spirite. Am fost anuntata de tot ceea ce se intampla pe unele grupuri, drept urmare, am citit unele comentarii, de pe acele grupuri. Urat! Aceste “rafuieli”, “dezvaluiri”, “reglari de conturi”, cum vreti voi sa le denumiti, sunt duse la extrem. REZULTATUL? Mai mult rau pt noi. Gata,ajunge!”