MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 MAI 2015. Este Elly insarcinata?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 MAI 2015.  Daca ati ratat MPFM din 19 MAI 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Dupa ce s-au despartit, Carmen nu i-a mai dat niciun semn de impacare fostului iubit. Chiar daca nu mai sunt iubiti, ei au continuat sa se tachineze. Este definitiva despartirea dintre cei doi?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 MAI 2015. Carmen: „Nu stiu daca relatia noastra mai poate fi salvata!” Matusa lui Carmen: „In luna februarie s-au comportat amandoi bine, ca doi indragostiti! El este un tip mai vocal si nu ne place cand o bruscheaza! M-a suparat foarte mult dupa venirea de la mare. Este un tip gelos si posesiv. In ultimul timp a avut unele iesiri nu tocmai placute.”

Elly şi Cristian de la “Mireasă pentru fiul meu” au o relaţie pasională, iar asta a dat de bănuit că ar fi încălcat regula nr. 25. La scurt timp, o imagine cu ei doi apărută pe o reţea de socializare a stârnit controverse.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 MAI 2015. După ce au fost acuzaţi că au făcut sex, Cristian de la “Mireasă pentru fiul meu” a făcut un gest care i-a intrigat pe fani. Concurentul a sărutat burta lui Elly într-un mod foarte afectuos, ca şi cum iubita lui ar aştepta un copil.

Sursa foto: facebook.com