MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 OCTOMBRIE 2013. Finala saptamanii a adus tensiune intre concurenti!

Prima parte a finalei saptamanale a emisiunii Mireasa pentru fiul meu a fost dedicata farsei facute de cinci dintre baitii din casa lui Traian.

In prima instanta, Raymond a venit cu ideea de a i se face o farsa lui Laurentiu. Ciorba ramasa de la cina a fost varsata intr-o galeata alaturi de faina, boia de ardei si detergent.

Faza s-a intamplat in timpul noptii astfel incat, Laurentiu ar fi trebuit sa fie surprins dormind.

Deoarece acesta era inca treaz, baietii au schimbat planul, “victima” fiind Traian, cel care dormea in primul pat de langa usa.
Traian a avut parte de o trezire brusca. Robert a fost cel care a aruncat continutul galetii peste Traian, trezirea acestuia din somn nefiind chiar cel mai placut lucru.

In mod cat se poate de firesc, Traian a reactionat verbal la farsa la care fusese victima, el luand acest episod drept razbunare a anumitor baieti care avea ceva impotriva lui.

Episodul a fost urmat si de numeroase mesaje primte pe adresa redactiei prin care fapta baietilor a fost judecata aspru.

Cel mai mult a suferit insa Iuliana, mama lui Traian, in timpul galei de sambata intrand in direct si tatal lui Traian, cel care, la randul lui, a adresat vorbe grele celor cinci baieti, numind fapta, nici mai mult nici mai putin decat “caz penal”.

Propusa pentru eliminare, in gala de luni, Andreea si-a exprimat in mod clar dorinta de a iesi din emisiune, voturile telespectatorilor urmand a hotarai soarta concurentei.

Un alt episod tensionat a fost unul cu tente rasiste. Claudia, Cristina si Diana au fost surprinse de mai multe ori discutand in soapta despre colega lor de emisune: Constantina. Dupa ce aceasta a recunoscut ca este de etnie roma, cele trei concurente si-a exprimat, in mai multe randuri repulsia fata de ea, folosind cuvinte extrem de jignitoare.

Discutiile dintre ele au fost comentate de ceilalti concurenti, toti ceilalti criticand cu asprime scaparile celor trei fete.

In direct, a intrat prin telefon si Lenuta, mama Constantinei, lucru a provocat o repriza de plans din partea concurentei.

Atat Constantina cat si mama ei au afirmat ca le iarta pe cele trei fete insa, cel care nu a putut face acest lucru, a fost Raymond, iubitul acesteia, principala sa tinta fiind Claudia.

A fost o saptaman plina de evenimente. In casa s-a sarbatorit ziua Dianei, primul moment, de la debutul actualei editii, in care a fost introdus, in casa, alcool. 

Dupa cum s-a si afirmat in platou, a fost un eveniment la care s-a format un cuplu insa a si adus probleme in alte cateva.

Dupa saptamani la rand in care Edit l-a tinut la distanta pe George, a cedat insistentelor acestuia. Cei doi s-au sarutat si au parut foarte apropiati, desi, in direct, blonda a marturisit ca inca nu este nimic batut in cuie.