MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 SEPTEMBRIE 2014. Alexandru: Staful ar fi in stare sa ne faca ei cuplurile numai sa cadem rau

Incident neasteptat in Casa baietilor. Alexandru, nemultumit de prestatia stafului si a moderatoarei Mirela Boureanu Vaida intr-una din emisiunile in care el si-a expus parerea despre cateva dintre fete, a rabufnit in timp ce statea impreuna cu baietii la masa.

Alexandru spusese la un moment dat ca ii place de Andreea insa imediat Mirela i-a atras atentia ca spusese acelasi lucru si despre Ionela.

Extrem de nervos, Alexandru si-a dat frau liber la ganduri in Casa baietilor, folosind insa un limbaj injurios la adresa organizatorilor.

Alex: “Lasa-ma ma…ca-mi dau cu parerea. Ce n-am voie sa-mi dau cu parerea? Aici nu ai voie sa-ti dai o simpla parere. Ne dau ei cuplurile asa cum le-ar placea lor sa fie ca sa te faca pe tine de rahat.”

Apoi, Alex a facut referire si la o interventie a moderatoarei Mirela Boureanu care l-a acuzat ca si-a planuit o intalnire in oras doar ca sa iasa in afara Casei.

Alex: “A zis Mirela <<da tu vrei sa iesi cu Andreea doar asa ca sa iesi din casa?>>. F…. rasa matii.”

Sfatuit de unul dintre baieti sa nu mai injure craioveanu a replicat: “Lasa-ma ca am nervi!”

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Elena: Nu vreau sa fiu interpretata gresit la televizor

O alta nemultumire a baietilor careia Alexandru i-a dat voce este graba cu care se vrea formarea unor cupluri, atat din partea stafului cat si a fetelor.

Alexandru: “Este graba mare din partea fetelor, nu din aprtea noastra. In loc sa fim noi ca baieti mai grabiti, se grabesc fetele. Mai ca ni se dicteaza: tu il ei pe ala, tu il iei pe ala, tu il iei pe ala.Zici ca le-alearga cineva. Cum sa alegi dupa prima intalnire? Hai sa fim seriosi. Hai ca o dau nasol de tot cu emisiunea asta.”