MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 DECEMBRIE 2014. Laur MPFM3 a refuzat o primire indecenta venita din partea unei fane

Laur MPFM3 a reusit sa se faca foarte cunoscut in randurile fanilor show-ului matrimonial desi in cele doua intrari ale sale in Casa nu a stat mai mult de 6 luni.

Doua cupluri formate alaturi de Florina si Oana, certuri pe banda rulanta, amenintari si uimitorul episod al incalcarii regulii 25 au facut din Laur unul dintre cei mai rebeli concurenti din istoria emisiunii.

Dupa despartirea de Oana, Laur a continuat sa locuiasca in Bucuresti, teren fertil pentru inceperea de noi relatii in conditiile in care a declarat ca a uitat cu desavarsire trecutul si este gata de noi provocari.

Laur, fost concurent in casa “Mireasa pentru fiul meu”, face furori pe retelele de socializare. Acesta a postat pe Facebook o imagine cu masina lui inzapezita, iar domnisoarele i-au sarit imediat in ajutor.

Fostul concurent, in ciuda reputatiei castigate in emisiune, le-a refuzat politicos.

In casa “Mireasa pentru fiul meu”, Laur a format un cuplu cu Oana, ba mai mult, fosta lui iubita din emisiune a declarat ca au incalcat regula 25 (n.r.- cea care interzice apropierea fizica dintre concurenti), in repetate randuri.

Desi fostul concurent a negat, toata lumea este de partea Oanei si cu totii sunt de parere ca cei doi au facut sex in casa, asa cum sustinea la acea vreme fosta concurenta.