MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 IULIE 2015. O concurenta a primit azi inelul de logodna

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 IULIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 2 IULIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Momente unice în casa “Mireasă pentru fiul meu”! O concurentă a primit, în cadrul ediţiei de astăzi, inelul de logodnă. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 IULIE 2015.  Pentru aniversarea a şase luni de logodnă, Teodor i-a pregătit Ionelei o surpriză inedită. Într-un cadru romantic, Teodor s-a pus în genunchi în faţa iubitei sale şi a cerut-o în căsătorie cu un inel superb.“Pentru o viaţă lungă şi să fim cei mai fericiţi. Tu să fii mama copiilor mei. Am mari emoţii”, a spus Teodor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 IULIE 2015.  Ionela a fost extrem de bucuroasă de surpriza pe care i-a pregătit-o Teodor şi, fără să stea prea mult pe gânduri, i-a spus “DA” încă o dată bărbatului pe care îl iubeşte.

Catalina: „Elly se simte superioara fata de mine!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 IULIE 2015.  Elly: „Ii sunt superioara, ii lipsesc multe! Ma enerveaza prin tot ce face! Nu are minte. Nu vreau sa vorbesc ca nu ma intereseaza persoana ei! Nu o suport cum face in emisiune! Vorbeste mereu tare noaptea, nu o intereseaza deloc de noi!”

Dupa fuga lui Nicolae, cea mai afectata a fost mama lui. Cea care a dezaprobat atitudinea Mariei a fost chiar viitoarea sa nora, Catalina: „Nu este fericita cand ne vede pe mine si pe fiul dansei impreuna! Vreau sa imi iau singura deciziile!” Maria: „Eram suparata din cauza fiului meu, iar Angela si fiica ei au sarit pe mine! Ea nu isi respecta mama! De cand a venit, doamna Angela a declarat ca nu va pleca din casa pana nu o va schimba pe fiica ei!”