MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 IUNIE 2014. Oana si Laur sunt intr-o permanenta “luna de miere”

Ipostaze spectaculose surprinse intre Laur si Oana, cel mai popular cuplu al momentului in Casa de la Mireasa pentru fiul meu.

Cu trei luni in urma, cei doi isi aruncau vorbe grele, poate si din cauza ca, la acel moment, erau in imposibilitatea de a forma un cuplu.

Timpul a trecut si Laur, dupa ce a fost eliminat din competitie chiar prin votul Oanei, a reintrat in Casa doar de dragul ei. Au inceput o relatie frumoasa, cei doi dand impresia ca sunt intr-o continua “luna de miere”.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. LUI RAYMOND II ESTE FRICA SA ZBOARE CU AVIONUL

Mai nou, au trecut la jocuri amoroase care nu fac decat sa demostreze ca se inteleg de minune. Si-au imaginat cum ar fi fost daca s-ar fi cunoascut intr-un club si nu intr-o emisiune tv.

A rezultat buna dispozitie insotita de replici spontane si pline de savoare din care toti au tras concluzia ca Laur si Oana se simt foarte bine impreuna.

In joaca, Oana i-a adresat iubitului ei o replica cat se poate de simbolica, chiar si pentru parcursul relatiei lor, de-a lungul acestei competitii: “n-am venit cu tine (cu referire la sceneta jucata in <<club>>), dar cred ca o sa plecam impreuna!”

Si mai reprezentativ a fost materialul romantic surprins de camere, intr-un moment de tandrete.

Oana: “Ai asa un mod mai aparte! Nu am mai intalnit pe nimeni asa. Ai asa ceva special! Si cum vorbesti, ma topesc. Adica foarte greu m-a facut un barbat sa devin asa lesinata.”

Laur: “Nu mai imi spune asta.”

Oana: “Daca asa este!”

Sursa foto: Captura Antena 1