MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 MARTIE 2015. Noua regula din casa provoaca o mica revolutie

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 MARTIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 2 martie 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 MARTIE 2015. Doctor Cristian Andrei a acordat un interviu in care a incercat sa explice motivele pentru care Ana l-a ales pe Gabi in detrimentul fostul ei iubit din competitie, Petru. Chiar daca in acest moment concurenta este criticata atat de parinti cat si de cea mai buna prietena, este convinsa ca familia ii va fi alaturi indiferent de alegerile pe care le va face: “Daca va urma o relatie cu Gabi, sunt convinsa ca familia mea va ramane langa mine!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 MARTIE 2015. Cei doi pretendenti la inima Anei, Gabi si Petru duc un razboi crunt pentru frumoasa concurenta. In aceste clipe isi gaseste consolarea in bratele celei mai bune prietene, Bianca. Bunica si prietena Anei au incercat sa o convinga pe concurenta ca o eventuala relatie cu Gabi i-ar putea distruge viata!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 MARTIE 2015. Dupa iesirea Roxanei din Gala Saptamanala, familia i-a transmis concurentei ca este dezamagita de de comportamentul pe care l-a avut fata de prietena Anei. Roxana, foarte afectata de cele auzite la cumparaturi: “Nu simt nimic pentru Andrei!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 MARTIE 2015. Cu multa rabdare si indemanare, baietii le-au pregatit fetelor cadouri colorate de 1 martie. Sataptamana trecuta fetele au avut parte de un oaspete surpriza. Clown-ul s-a distrat alaturi de fete si le-a oferit o reprezentatie de zile mari. Au fost prezentate imagini video cum s-au distrat Ionela si Teodor la munte. Cei doi indragostiti au petrecut momente inedite in excursia la munte. Au stat la un hotel de patru stele, s-au dat cu sania si s-au bucurat de clipele petrecute impreuna.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 MARTIE 2015. In dimineata zilei de unu martie, baietii au rasfatat fetele cu un mic dejun copios. Cei trei baieti care vor merge in aceasta seara in casa fetelor sunt: Cristian, Radu si Marian.

Sursa foto: facebook.com