MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 OCTOMBRIE 2013

Dupa o zi plina, concurentii emisiunii Mireasa pentru fiul meu sunt pe cale de a se regrupa in fata noilor realitati: aparitia unor noi cupluri, unele chiar surprinzatoare, si destramarea altora care pareau, la un moment dat, consacrate.

Au fost prezentate imagini filmate in urma cu cateva zile. Erolul este Gabi care transmite mesaje pentru trei fete, prin intermediul lui Laurentiu, cel care se afla in vizita la casa fetelor si a mamelor.

Cele trei fete curtate de Gabi erau Oana, Edit si Cristina, mesajele transmise provocandu-le pe acestea sa faca un pas in fata intr-o eventuala relatie cu Gabi, in cazul in care cred ca el ar fi alesul.

Niciuna dintre fete nu au exclus din start aceasta posibilitate motiv pentru care Laurentiu s-a intors in casa baietilor cu mesaje incurajatoare pentru Gabi.

Ceea ce a urmat avea insa sa dea peste cap primele impresii. Desi, aparent, favorite la a face un cuplu cu Gabi erau Oana si Edit, cea aleasa a fost Cristina, blonda acceptand in emisiunea de marti sa fie alaturi de Gabi, principala motivatie fiind felul hotarat al acestuia.

In timpul galei de marti seara, Andrei a primit un meaj din partea fostei sale iubite. A fost un motiv de cumpana, care a inclinat oarecum balanta in ceea ce-l priveste pe unul dintre cei mai apreciati concurenti ai acestei editii.

Andrei s-a hotarat sa paraseasca casa in ciuda numeroaselor mesaje primite din partea telespectatorilor si, in special, a familiei sale.

Cel mai suparat baiat din casa este, in acest moment, George. De mai multe ori el si-a manifestat interesul fata de Edit si episodul in care aceasta fata a acceptat mesajul venit din partea lui Gabi, a pus din nou gaz pe foc.

George a cerut de la Edit clarificarea situatiei, insa aceasta a marturisit ca inca nu se grabeste sa dea un raspuns concret, optand pentru varianta timpului care rezolva toate lucrurile.

Se speculeaza asupra planurilor de viitor ale lui Traian. In luna decembrie ii expira pasaportul si ar vrea sa se intoarca in Spania pentru a se inrola in armata, insa totul depinde de felul in care vor decurge lucrurile in aceasta emisiune.

Continuare a celor intamplate in gala de pe data de 1 octombrie, Adina a prezentat mesajele trimise de Andrei cu o zi inainte de inceperea actualei editii in care acesta ii spune ca o iubeste si o numeste “sotia mea”.

Andrei recunoaste ca in acest moment situatia este complecata. Inima ii este aproape de Adina insa mintea ii spune sa nu se mai apripie de ea. De asemenea, recunoaste ca si in timpul relatiei dintre ei, au existat mai multe certuri concretizate si prin doua despartiri de lunga durata: cinci respectiv doua luni.

Sursa foto: fun-mpfm.ro