MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 OCTOMBRIE 2014. Cristian este acuzat ca nu stie sa se poarte cu Elly

Cristian este cel mai simpatizat concurent din Casa baietilor intr-un sezon 4 mai putin spectaculos decat cele precedente.

Foarte multi fani ai emisiunii au vazut in el si Elly un cuplu mult mai interesant decat cele deja existente in competitie. Desi cei doi si-au transmis mai multe mesaje dragastoase inca inainte de a se vedea, comunicarea dintre ei nu este una entuziasmanta.

Ultimele emisiuni desfasurate in direct i-au gasit pe cei doi stand unul langa altul pe canapea. Surprinzator insa ei au vorbit foarte putin, comunicarea intre ei fiind inexistenta, lucru care l-a determinat pe Cristian sa regrete prezenta sa in emisiune si sa-si doreasca sa paraseasca show-ul in cel mai scurt timp.

Unii fani ai emisiunii considera ca Elly este mult prea tanara pentru a incepe o relatie serioasa cu Cristian, lucru care se reflecta si in comportamentul ei rezervat fata de acesta.

Surprinzator, la inceput intr-un mod mai timid, iar acum din ce in ce mai insistent, au aparut voci care il considera pe Cristian singurul vinovat de situatia incerta dintre cei doi concurenti.

Fan MPFM: “Nu e vorba de acomodare…ca sa saluti o fata care din cate se pare te simpatizeaza nu trebuie sa fii acomodat cu nimic,tine de respect si de bun simt. Apoi.zice ca asteapta o minune…pai ce minune asteapta,sa.sara fata aia pe el? E barbat el trebuie sa faca primul pas.”

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Vom avea parte de un sezon mai scurt decat precedentele?

Cristian este acuzat ca nu stie sa se poarte cu o fata si implicit sa o cucereasca. Tanarului i se recomanda sa nu joace in niciun moment rolul de victima chiar daca viata pe care a trait-o pana in prezent nu este una de invidiat.

Sunt primele cuvinte potrivnice la adresa lui Cristian insa perceptia generala este ca acesta ar trebui sa-si schimbe putin comportamentul fata de Elly daca vrea sa gaseasca fericirea alaturi de ea.