MIREASA PENTRU FIUL MEU 2 SEPTEMBRIE 2014. Antifanii prevad un viitor sumbru relatiei Constantina-Raymond

Sezonul 3 al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” pare a continua pentru fani chiar si dupa Marea Finala. Sustinatorii cuplurilor nu au luat deloc pauza si continua sa se infrunte pe retelele de socializare chiar mai mult decat au facut-o insisi concurentii, timp de 12 luni.

In acest moment, cele mai atacate perechi sunt cele doua care au avut si cei mai multi sustinatori pana spre fazele finale ale competitiei.

Daca Oana si Laur sunt taxati in continuare pentru presupusa incalcare a punctului 25 din regulamentul competitiei, antifanii cuplului Constantina-Raymond au analizat cu atentie comportamentul familiilor celor doi iubiti, in timpul finalei si in perioada imediat urmatoare acesteia.

Majoritatatea contestatarilor nu accepta ideea ca a fost aleasa “mireasa sezonului” o fata care nu s-a casatorit in finala. Pentru aceasta culpa sunt acuzati insa, in primul rand, producatorii acestui show care, prin aceasta masura, nu au facut decat sa incurajeze incalcarea principalului deziderat al show-ului: ideea de casatorie.

Concluziile carcotasilor merg spre ideea ca a fost dragoste si entuziasm doar de partea Constantinei, in timp ce din punctul de vedere al Raymond relatia este in continaure una business.

Parintii lui Raymond nu s-au afisat prea entuziasti de relatia fiului lor afirmand doar ca au incredere in Raymond si ca ii sustin decizia fara a specifica in niciun moment ca o plac pe Constantina.

In comparatie cu acestia, mama Constantinei a declarat ca tine la Raymond si ca…iubitul Constantinei nutreste sentimente profunde pentru fiica ei.

Antifanii speculeaza si pe declaratiile lui Raymond care ar fi spus ca pana la casatorie ar mai fi nevoie de o relatie de 2 ani, lucru care ar da cel putin de banuit avandu-se in vedere dorina Constantinei de a se casatori cat mai repede.

S-a speculat chiar si pe seama imaginilor in care cuplul a fost surprins la iesirile in oras de dupa finala. Constantina a aparut mai tot timpul zambitoare insa, chiar si acum, este vazuta ca o buna “actrita”.