MIREASA PENTRU FIUL MEU emisiunea din 20 august

Mireasa pentru fiul meu a devenit din ce in ce mai dinamica acum cand, pana la finalul emisiunii, nu au mai ramas decat cateva zile.

Lorena si George par a avea in continuare drumul deschis pentru finala competitiei. Cei doi se inteleg din ce in ce mai bine si, chiar daca sunt momente speculate de spectatori a fi false si “jucate” de cei doi doar de dragul de a cadea cat mai bine si a culege cat mai multe voturi, au inceput sa planuiasca viata de dupa emisiune.

Apar cateva momente atipice fata de cursul obinuit al emisiunii. Este organizata o petrecere a burlacitelor care insa nu a produs o impresie prea buna concurentelor, fiecare tragand concluzia ca ar fi trebuit sa stea mai bine langa iubitii lor si sa petreaca timpul langa acestia decat la petrecerea la care, din motive obiective, au participat foarte putine fete.

A fost si episodul “verighetelor”, cuplurile facand o vizita la magazin pentru a alege insemnele casatoriei.

Dragos si Razvan nu au reusit sa treaca peste conflictul petrecut in emisiunea de ieri, Dragos incercand sa-si ceara scuze fata de reactiile mai vulcanice insa doar fata de prezentatoarea emisiunii.

Cosmin si Cristina, chiar daca nu la fel de spectaculosi ca Lorena si George, sunt cei care lasa impresia celui mai sudat cuplu. Iubirea lor pare sincera si, majoritatea fanilor lor raman la impresia ca, dupa sfarsitul emisiunii, cei doi vor ramane impreuna.