MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 AUGUST 2014. Laur si Oana readuc in discutie episodul hamacului

Apropierea Marii Finale a celui de-al treilea sezon al show-ului “Mireasa pentru fiul meu” ofera fanilor prezenti in fata televizoarelor sau a calculatoarelor si surprize mai putin placute.

Cei mai vigilenti dintre fani au surprins pe Antena Play cateva dialoguri care demonstreaza ca unele afirmatii facute in trecut si negate la momentul respectiv aveau valoare de adevar.

De-a lungul ultimelor luni, cel mai discutat material pe retelele de socializare a fost, fara indoiala, “episodul din hamac” in care au fost implicati Laur si Oana, acuzati, la vremea respectiva ca, “au fentat” camerele de supraveghere pentru a face lucruri care cu usurinta ar putea fi incadrate la incalcarea regulii 25.

Cum era de asteptat, cei doi au negat episodul insa, l-au readus in discutie ieri, dupa finalul emisiunii desfasurate in direct.

Imaginile ii surprind pe cei doi in bucatarie alaturi de cuplul Raymond-Constantina.

Mai intai, cei patru se tachineaza in urma mesajelor citite in emisiune referitoare la interesul secret manifestat reciproc de Constantina si Laur.

Dupa ce Ray si Tina s-au retras in camere, Laur si Oana au continuat dialogul, cum stiu ei mai bine.

Oana, mult mai rexata decat a parut in ultimele aparitii in fata sticlei, a fost cea care inceput materialul.

Oana: “Cand o sa ies afara o sa-mi gasesc handralai cu lavaliere mari.”

Gluma nu a fost deloc gustata de Laur care, dupa un gest cat se poate de sufestiv, indreptat catre zonele sale intime i-a replicat iubitei lui cu aceeasi moneda: “Te las sa-mi faci ce vrei tu din nou.”

Oana: “Ce-ai zis ma?”

Laur: “Sa te saturi sa nu mai zici prostii dintr-astea.”

Oana a parut ca nu intelege aluziile lui Laur insa vorbele de final ale acestuia au clarificat mesajul.

Oana: “Da ce-ai zis?”

Laur: “Mergem in hamac daca vrei.”