MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 IANUARIE 2015. Cristian si Elly, la un pas de o despartire definitiva!

Era cel mai sudat cuplu al acestui sezon si, in plus, se bucura si de cel mai mare numar de simpatizanti care au propulsat-o saptamanal pe Elly in postura de “mireasa saptamanii”.

Relatia dintre Cristian si Elly, caci despre cei doi concurenti era vorba, a intrat de cateva zile intr-un impas aparut dupa vizitele facute in afara casei de ambii concurenti.

Elly a revenit total schimbata din scurta vizita facuta acasa, tatal ei reconfirmandu-si opozitia fata de actuala relatia avuta de fiica ei in cadrul competitiei.

Elly s-a intors in casa “Mireasa pentru fiul meu” complet schimbata. Atitudinea dificila nu i-a fost insa pe plac iubitului ei, care a refuzat sa o inteleaga si sa o ajute sa depaseasca momentele dificile asa ca s-a ajuns la despartire.

“L-am intrebat daca vrea sa ne despartim si el a acceptat. Am venit schimbata de acasa, dar l-am rugat sa inteleaga situatia. Am fost acasa si acum imi e foarte greu sa ma reacomodez. Doream sa fie langa mine zilele astea si sa inteleaga situatia, ca urma sa-mi revin. Dar, el nu a inteles ce simt. tatal meu mi-a spus ca nu va fi niciodata de acord cu Cristian. Nu m-a infulentat tata, ci fac ceea ce simt”, a explicat Elly.

Cristian a spus ca l-a deranjat atitudinea acesteia si ca nu are de gand sa se arate intelegator fata de aceasta: “Eu i-am spus ca nu vreau sa fiu langa ea atata timp cat a venit schimbata de acasa”.