MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 MARTIE 2015. Andrei simte ca Roxana a stat cu el doar din interes

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 MARTIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 20 martie 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

Criticile lui Petru i-au starnit lui Danut setea de razbunare. In urma conflictului lor, Danut si Petru au fost criticati dur de fetele pentru care au sentimente.

A format Roxana un cuplu cu Andrei doar in urma insistentelor familiei sale?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 MARTIE 2015.  Andrei a fost cel care a pus capat relatiei cu Roxana. Concurentul i-a reprosat Roxanei ca a format un cuplu cu el doar pentru a nu fi eliminata din competitie. Andrei: “Am simtit ca am fost roata de rezerva a Roxanei!”

Care au fost cauzele care au condus la despartirea dintre Laurica si Nicolae?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 MARTIE 2015.  Doamna Mioara, mama Lauricai: “Laura in relatia asta nu a gresit cu nimic! Abia astept sa ajung acasa sa le spun si celor de acasa “

In urma reprosurilor Ionelei, Lavinia a luat atitudine si a facut curatenie, dar cu zgomot. Este Ionela interpretata gresit sau reprosurile ei sunt prea dure?

Petru: “Lavinia trebuie sa se imbrace mai decent!”

Credeti ca Lavinia adopta intentionat o atitudine provocatoare?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 MARTIE 2015.  Baietii au avut de ales aseara, daca vor sa petreaca cateva ore in compania fetelor sau la o petrecere in casa baietilor.

Sursa foto: facebook.com