Mireasa Pentru Fiul Meu, 20 martie: Andrei a recurs la un gest extrem in relatia cu Cristina. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu: Editia de joi, 20 martie, a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu a adus in prim-plan noi conflicte in randul cuplurilor din Casa. Andrei si Cristina sunt protagonistii unuia dintre episoadele tensionate, iar viitorul relatiei lor sta sub semnul incertidudinii.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Deranjat de atitudinea Cristinei, Andrei a recurs la un gest extrem. Concurentul a rupt pozele cu el aflate langa patul iubitei!

Desi se spune ca iubirea iti da puterea sa depasesti orice, Andrei nu s-a mai putut stapani. In urma reprosurilor pe care i le-a facut Cristina, Andrei a recurs la gesturi extreme. Mai apoi tanarul i-a tinut o intreaga teorie fetei, dupa care a incercat sa o impace, atunci cand aceasta a inceput sa planga.

A fost un moment in care cei doi si-au spus ce gandesc, iar incotro se indreapta relatia lor ramane de vazut in editiile viitoare ale emisiunii. Vedeti video mai jos cu disputa dintre Andrei si Cristina.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Tot in editia de joi, traiul in comun a starnit o serie de controverse in randul concurentilor. Fetele care sunt impreuna la buget cu Aurica, Viorel si Oana au anumite nelamuriri. Laura și Georgiana sustin ca Aurica le-a dar de inteles ca nu le-ar mai vrea alaturi de la ea la buget. O multime de neintelegeri deoarece traiul la comun nu e deloc usor!