MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 NOIEMBRIE 2014. Laurentiu si Marianita s-au cununat

Laurentiu si Marianita au format primul cuplu al sezonului 3 MPFM insa au decis sa paraseasca emisiunea inainte de fazele finale ale competitiei.

Multi apropiati ai show-ului ii vedeau chiar in finala insa, oarecum fortati de dorinta expresa a celor doi indragostiti, i-au votat sa iasa din Casa si sa-si continue povestea de dragoste in afara.

Cuplul Laurentiu-Marianita nu poate fi perceput insa de telespectatori fara doamna Maria, “bunica” asa cum era ea numita in competitie.

In emisiunea de joi, doamna Maria a intrat telefonic in timpul emisiunii desfasurate in direct si a oferit celor interesati cele mai noi stiri despre “nepotii” ei, asa cum le spune ea.

“Bunica” Maria a intervenit in emisiunea de astazi de la “Mireasa pentru fiul meu” si a povestit cum au mai decurs lucrurile intre nepotul ei si Marianita, aleasa lui.

“Marianita si Laurentiu s-au cununat. Au facut cununie, o jumatate de cununie. Sa nu mai fie cu pacat. Ei stau impreuna, lucreaza impreuna, sunt foarte fericiti. Astazi implinesc 1 an si doua luni de relatie. Se iubesc si o duc foarte bine impreuna”, a declarat Maria, astazi, la “Mireasa pentru fiul meu”.