MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 OCTOMBRIE 2014. Robert a sarbatorit implinirea varstei de 30 de ani

Robert, unul dintre cei mai simpatizati concurenti ai sezonului precedent de “Mireasa pentru fiul meu”, si-a schimbat prefixul, la un an distanta de la momentul in care facea deliciul in Casa de la Stefanesti.

Numeroase cadouri si numeroase mesaje de bine primite din partea prietenilor insa cel mai frumos cadou a venit din partea familiei.

Robert s-a bucurat cateva ore de prezenta nepotelei sale, fericirea lui putandu-se vedea cat se poate de clar in fotografiile expuse pe pagina sa de Facebook.

Fostul concurent de la “Mireasa pentru fiul meu” a postat pe contul personal de socializare mai multe fotografii cu micuta, iar alaturi a scris: “Cel mai frumos cadou! Viata mea”. In imaginile cu pricina Robert pare extrem de fericit si implinit.

Nici prietenii virtuali nu l-au uitat si i-au trimis numeroase mesaje prin care i-au urat “La multi ani”.

Cine este Robert si care au fost asteptarile sale de la reality show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”?

Robert are 30 de ani, locuieste in Bucuresti si este barman! Se descrie ca fiind un tip sociabil, romantic, respectuos, amuzant si serios atunci când este cazul. Pasiunile sale sunt: sportul (fotbalul), muzica si iesiri nocturne. Ii place sa gateasca aproape orice. Adora bucataria italiana. Nu are o mancare preferata. Isi doreste o partenera respectuoasa, cu simtul umorului, ingrijita, inteligenta si nu in ultimul rand sa fie o prezenta discreta, sa nu incerce sa epateze. intr-o relatie, Robert pune mare pret pe respect! Ar fi gelos daca partenera lui ar fi confidenta peste masura cu un alt barbat.