MIREASA PENTRU FIUL MEU, 20 SEPTEMBRIE 2013

In emisiunea de vineri, 20 septembrie, Mireasa pentru fiul meu a prezentat discutii referitoare la conturarea perechilor.

Desi inca nu este la gradul de certitudine, la orizont se consacra o relatie intre Laurentiu si micuta Marianita. Dupa zile la rand in care acestia au fost surprisi flirtand, camerele i-au surprins pe cei doi sarutandu-se.

Gestul oarecum surprinzator a atras cu sine numeroase comentarii din partea fanilor, majoritatea vazand in noul cuplu unul cu mari sanse la castigarea competitiei.

Dupa episodul “Traian”, Constantina se vede nevoita sa porneasca sprea alte variante. A facut o a doua vizita in casa baetilor si de aceasta data culegand destul de multe aprecieri din partea acestora.

Andrei pare a fi o posibila tinta dupa ce acesta i-a marturisit ca-i este simpatica si ca inca nu s-a decis asupra fetei care ar urma sa-i fie alaturi, de aici inainte totul fiind posibil.

Traian a inceput bine aceasta editie fiind, de departe, cel mai curtat baiat din casa. Indecizia sa intre Corina si Constantina, catalogata de multi drept comportament duplicitar l-a facut antipatic multor fani ai emisiunii dar si a fetelor din competitie.

Un episod ciudat a fost surprins de camerele de luat vederi intr-una din pauze. Traian si mama sa purtau un dialog, in limba spaniola, in care Iuliana isi sfatuia baiatul sa vada daca lucrurule decurg in favoarea sa iar daca nu, inainte de Craciun, sa paraseasca competitia.