MIREASA PENTRU FIUL MEU 20 SEPTEMBRIE 2014. Elena, criticata aspru de fanii emisiunii

Fanii fideli ai reality show-ului “Mireasa pentru fiul meu” s-au pus pe treaba si au inceput sa vaneze orice gest gresit al concurentilor parca in ideea de a demonstra ca actuala stagiune este mai slab calitativa decat cele precedente.

Una dintre clientele favorite este domnisoara Elena, 25 de ani, originara din Medgidia, judetul Constanta.

A fost vazuta inca de la inceput ca o copie nereusita a Oanei MPFM3, venita in emisiune “cu lectiile facute” pentru a face tot posibilul sa ajunga in finala competitiei.

Zilele trecute, a fost facuta o captura “interesanta” de pe antena-play in care Elena este surprinsa facand un gest total imprudent (vezi foto articol).

Comentariile negative nu au intarziat sa apara, unul din fani presupunand ca Elena “are viermisori” in timp ce altul pur si simplu crede ca la mijloc este vorba de o mare doza de nesimtire, Elena fiind clasata, dupa Andreea, drept “cea mai nesuferita fiinta din competitie”.

Chiar daca au aparut sporadic si comentarii in favoarea concurentei, ideea general este ca Elena joaca un rol care convine de minune producatorilor emisiunii si ca nu o sa surprinda protejarea acestei concurente, prin toate caile posibile, pentru avansarea catre finala competitiei.