MIREASA PENTRU FIUL MEU, 21 august 2013

Mireasa pentru fiul meu, editia 2012-2013, mai are pana la final doar 3 editii care se anunta incendiare, in conditiile in care nu exista nicio certitudine in privinta castigatorilor.

Editia din data de 21 august a avut ca tema principala prezentarea petrecerii burlacilor, desfasurata dupa gala de sambata seara.

Au fost prezentate dialogurile si reactiile din interiorul cuplurilor si inaintea petrecerii dar si dupa desfasurarea acesteia, duminica dimineata.

Lorena si George au evoluat in nota obisnuita a ultimelor editii. Sub eticheta unui cuplu extrem de indragostit, cei doi se si vad castigatori ai finalei. Unele comentarii venite din partea telespectatorilor ii descriu pe cei doi ca doi actori care joaca un teatru doar de dragul de apune mana pe premiu insa cei doi au negat de fiecare data aceste acuzatii.

Mai mult decat atat, cat timp George a fost plecat la petrecerea burlacilor, Lorena i-a ornat coltul de camera cu tot felul de mici atentii care au avut darul de a-i demonstra cat de mult il iubeste.

Mai atipic a fost cuplul Dragos-Cornelia. Drgaos a luat parte la petrecere din ipostaza craiului care ar urma sa se casatoreasca peste cateva zile. Alaturi de Alin au fost cei mai curajosi dintre burlaci nerefuzand in niciun moment apropierea trupeasca a fetelor puse sa-i binedispuna. 

Dupa petrecere, el si Cornelia au aparut in fata camerelor in diverse ipostaze care parca ne-ar aminti de perioada liceanulu indragostit: mici harjoneli, alintari nevinovate, chiar si o mica bataie ca intre indragostiti. 

Dragos i-a facut Corneliei, pentru prima oara, declaratii de dragoste incendiare si, desi in acel moment i le-a respins, simpatica sa iubita a recunoscut in timpul emisiunii ca ea crede in acele vorbe.