MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 AUGUST 2014. Oana a recunoscut ca nu a fost fata cuminte de-a lungul acestei competitii

Sezonul al treilea al show-ului “Mireasa pentru fiul meu” a fost cel mai atipic de pana acum dintre toate emisiunile reality difuzate vreodata la televiziunile din Romania.

Surprizele placute sau mai putin placute s-au tinut lant de-a lungul celor 11 luni si jumatate si, comportamentul celor implicati in competitie a diferit cu mult de tiparele show-urilor de pana cum.

Si cum tortului ii trebuia si o cireasa in varf, aceasta a fost oferita azi de Oana, cea mai rebela fata ramasa in competitie. Aflata intr-un moment mai delicat, ea a recunoscut nici mai mult, nici mai putin decat ca a intretinut relatii intime cu Laur, in timpul petrecut alaturi de acesta in interiorul Casei.

Satula de santajul lui Laur, Oana a cedat in emisiunea de astazi si a recunoscut: a intretinut relatii sexuale cu iubitul ei. Se pare ca, aceasta a fost santajata zilnic, deoarece ar fi intretinut relatii intime cu Laur iar acesta o ameninta ca va spune tot. Ba mai mult, Oana sustine ca a fost bruscata de catre Laur.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. OANA: AM FACUT SEX CU LAUR IN CASA BAIETILOR

“Astazi ma vei vedea pentru ultima data, am intrat demna, cu buzunarele goale si asa voi pleca. Mi-a zis de multe ori sa fac ce zice el. Nu-mi doresc BANI sau masina, vreau sa-mi recastig demnitatea. O sa va spun eu tot, a fost greseala mea si o sa mi-o asum. Eu am ramas in relatia asta pentru ca m-a santajat. Acest individ m-a santajat zilnic, m-am saturat. S-a intamplat pentru cateva clipe. Laur m-a izbit si m-a dat cu capul de cabina, iar atunci mi-a dat inelul inapoi. De atunci sunt santajata zilnic.

S-a intamplat pentru cateva momente ca eu si Laur sa avem parte de cteva momente intine aici in competitie. De asta plang in direct si nu am curaj sa ridic ochii din pamant. Pentru cateva momente m-am lasat calcata in picioare si nu se merita. Nu are nicio legatura cu momentul din hamac, el chiar radea si spunea ca: ‘Daca ar sti lumea'”, a spus Oana.

“Oana inceteaza, termina cu prostiile, lasa ambitia. Fii putin matura si calmeaza-te. Cand am zis ca eu stiu tot, ma refeream la intrarea mea in casa, la biletele, nu o santezez. Calmeaza-te ca nu castigi nicio lupta. Ne vedem fiecare de drumul lui si gata.
Daca te-am santajat de ce s-a intamplat de mai multe ori? Seara ne simteam bine si a doua zi spuneai ca esti umilita. S-a intamplat de 12 ori”, a recunoscut Laur.

Sursa stire: spynews.ro