MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 DECEMBRIE 2014. Elena: Il iubesc pe Lucian chiar daca nu a venit in Gala!

S-au spus multe lucruri despre relatia zbuciumata dintre Lucian si Elena, din momentul in care au format un cuplu, la doar doua saptamani de la debutul sezonului 4 MPFM, si pana in clipa in care Luci a fost votat de telespectatori pentru a parasi Casa de la Stefanesti.

Parerea majoritatii apropiatilor show-ului a fost aceea ca Lucian a fost mult mai implicat sentimental in relatie decat fosta sa iubita vazuta doar ca o concurenta “jucatoare”.

Surprinzator, eliminarea lui Lucian a produs cateva transformari fundamentale in comportamentul Elenei. Concurenta MPFM a realizat ca Lucian ii lipseste cu mult mai mult decat si-ar fi putut inchipui vreodata.

Dupa iesirea din casa a lui Lucian, Elena a realizat ca il iubeste si ca este singurul pe care si-l doreste alaturi. insa planurile ei nu se potrivesc cu ale lui. Astazi, desi a promis ca va veni in gala, nu a mai raspuns la telefon. Oare faptul ca familia lui, in frunte cu mama sa, Nagie, nu sunt de acord cu relatia dintre el si Elena sa fie motivul pentru care nu a mai venit?

“Ieri Lucian ne-a confirmat ca el a trimis buchetul de flori cu mesaj ‘Te iubesc’, ne-a zis ca va veni astazi in gala. Astazi, din pacate, Lucian nu ne-a mai raspuns. Ne-a fost imposibil sa-l mai contactam. si-a restrictionat toate apelurile. Nu mai putem lua legatura cu nimeni din familia lui. Mama lui, Nagie, nu raspunde sub nicio forma. Nu intelegem ce l-a determinat sa faca asta. Nu i-am putut contacta de pe niciun numar de telefon”, a declarat Mirela Boureanu Vaida.

“Daca va fi nevoie voi lupta cu toata familia lui, daca va fi nevoie asa voi face. O sa vada dânsa ca merit ca Luci sa fie in preajma mea. Nu vreau sa-i demonstrez nimic ei. Il iubesc chiar daca nu a putut sa vina astazi”, a declarat Elena, vizibil dezamagita.