MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 IANUARIE 2015. Fanii MPFM remarca transformarile fizice ale Andreei Mantea

Venita la pupitrul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” pentru a-i tine loc Mirelei Boureanu Vaida in perioada cat va sta in concediu de maternitate, Andreea Mantea incepe sa se acomodeze cu cerintele unui astfel de show.

Telespectatorii obisnuiti ai trustului Intact o cunosteau pe Andreea si din alte productii, printre care, cea mai importanta a fost editia a doua a show-ului “Burlacita”.

Acestia nu putea sa nu observe cateva transformari fizice ale Andreei de cand a ramas insarcinata. Parerile fanilor MPFM sunt impartite insa majoritatea lor nu au cum sa nu remarce bustul marit al noii moderatoare dar si micile inbunatatiri survenite la nivelul buzelor.

Andreea Mantea prezinta show-ul matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, in locul Mirelei Boureanu Vaida, pentru doua luni.

Frumoasa prezentatoare radiaza de cand este insarcinata, iar formele i s-au accentuat. Bustul brunetei a crescut vizibil, iar buzele au devenit extrem de senzuale.

In editia de astazi, Andreea Mantea a purtat un machiaj frumos care i-a pus perfect in evidenta trasaturile. Cu toate ca nu a optat pentru un ruj strident, buzele senzuale au atras, cu siguranta, atentia telespectatorilor.

Andreea Mantea este insarcinata in al doilea trimestru de sarcina cu Cristi Mitrea, barbatul care a reusit sa-i cucereasca inima in super show-ul “Burlacita”.