MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 NOIEMBRIE 2014. Cristiana a experimentat in trecut si parut roscat

Cristiana este una dintre surprizele placute ale sezonului 4 MPFM. Chiar daca face parte dintre mezinele din Casa, Cristiana a dat dovada in dese randuri de multa maturitate.

Este cunoscut episodul in care a decis sa rupa relatia abia inceputa alaturi de Catalin, in momentul in care a inteles ca acesta nu este baiatul alaturi de care ar putea avea un viitor fericit.

A ales apoi sa formeze un cuplu cu Marian chiar daca intre ei este o diferenta de varsta apreciabila. Nu i-a pasat de comentariile negative din jur si a incercat sa-si urmeze doar propriile trairi si ganduri.

Cristiana, concurenta in acest sezon la “Mireasa pentru fiul meu”, a venit in emisiune cu un look la moda, un par deschis la culoare cu suvite blonde, insa in afara competitiei apare in numeroase poze roscata.

Pe Internet circula imagini cu iubita lui Marian, Cristiana, de pe vremea cand era roscata. Concurenta de la “Mireasa pentru fiul meu” parea mult mai matura, desi are doar 19 ani. In imaginile cu pricina, Cristiana pare o alta persoana, transformarea ulterioara fiind una uriasa.

Cristiana (19 ani) si-a gasit fericirea in bratele lui Marian (32 de ani), cu toate ca initial au ezitat. Principalul obstacol intre cei doi fiind o diferenta de varsta de 13 ani.