Mireasa Pentru Fiul Meu, 21 noiembrie: Andrei face o dezvaluire incendiara despre Gabi. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu, 21 noiembrie: O noua editie Mireasa Pentru Fiul Meu a adus noi intrigi in Casa concurentilor. In timp ce Andreea a primit un mesaj emotionant de la un admirator, Andrei a facut o dezvaluire incendiara despre Gabi, concurentul care a parasit competitia pentru Ana Maria, iubita lui de acasa.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 21 noiembrie. Un admirator, mesaj emoționant pentru Andreea: Mi-aș dori să-ți aduc micul dejun la pat 

Surpriză uriașă în casa ”Mireasă pentru fiul meu”. Una dintre concurente a primit un mesaj de dragoste, din partea unui admirator din celălalt capăt al Europei.

Andreea este fata căreia un anume Rareș R. i-a declarat un mesaj emoționant de dragoste. Acesta i-a spus că și-ar dori să-i aducă micul dejun la pat, iar când va forma un cuplu în această competiție se va retrage.

La rândul ei, concurenta susține că este curioasă să-l cunoască și speră s-o aștepte.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 21 noiembrie. Andrei: Gabi nu o iubește pe Ana Maria. S-a întors la ea, pentru că a fost respins de Cristina

Faptul că Gabi a hotărât să se întoarcă în brațele fostei partenere a stârnit vâlvă printre concurenți.

La puțin timp după ce bărbatul și-a cerut fosta prietenă de soție, Andrei susține că această decizie nu a avut ca fundament sentimente de iubire.

El a declarat că Gabi s-a regugiat în brațele acesteia, după ce a trecut printr-un nou eșec în dragoste, fiind respins de Cristina. 

Gabi, în vârstă de 26 de ani, s-a înscris în competiția ”Mireasă pentru fiul meu” pentru a-și găsi jumătatea, însă cursa a luat sfârșit sâmbătă, când a fost eliminat.

Faptul că a trecut printr-un divorț și nu a reușit să-și întâlnească aleasa și-a spus cuvântul asupra înfățișării lui Gabi. Înainte de a intra în competiție, avea părul lung, purta barbă și era mai ”împlinit” cu câteva kilograme.

Timpul petrecut în Casă l-a ajutat să-și recapete zâmbetul și tot aici și-a dat seama cât de mult o iubește pe fosta parteneră, pe care a cerut-o de soție în timpul unei Gale.