Mireasa Pentru Fiul Meu, 21 octombrie 2013: O concurenta vrea sa plece din emisiune

Mireasa Pentru Fiul Meu, 21 octombrie 2013:  O noua editie Mireasa Pentru Fiul Meu a avut loc luni, la Antena 1. O editie plina de secrete si de discutii tensionate, in care isi face aparitia un triunghi amoros surprinzator.

Andreea si-a dat seama ca Traian este barbatul visurilor ei, insa vrea sa plece din competitia Mireasa Pentru Fiul Meu, Traian se apropie de Corina, care insa este atrasa de Gabi, iar baietii devin dintr-o data foarte secretosi.

Andreea a recunoscut ca ii place de Traian, totusi ea doreste sa plece din casa Mireasa Pentru Fiul meu.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 21 octombrie 2013: Triunghi amoros: Traian se apropie de Corina, iar aceasta se apropie de Gabi

Traian a aflat de biletul pe care fosta lui iubita i l-a trimis lui Gabi. Tanarul s-a enervat teribil si a inceput sa loveasca cu pumnii in pereti. Concurentul nu intelege de ce fata nu i-a spus ca nu mai vrea sa fie iubita lui, chiar daca ei luasera o pauza.

In schimb, Corina regreta acum ca i-a trimis acel bilet lui Gabi si crede ca a gresit atunci cand s-a gandit ca ar putea fi ceva intre ei doi.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 21 octombrie 2013: Ce secrete ascund baietii!

Gabi i-a dat lui Andrei biletul pe care l-a primit de la Corina. Concurentii cred ca ar exista posibilitatea ca tinerii, Gabi si Corina, sa formeze un cuplu.

Grigore a intrat in camera si s-a implicat in discutie, dar Andrei si Gabi au inceput sa converseze codificat. La putin timp, destinatarul biletelului i-a spus lui Grigore despre Corina. La auzul vestii, cel din urma a ramas uimit.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 21 octombrie 2013: Gabi doreste ca atitudinea Cristinei sa se schimbe!

 

Cei doi concurenti au discutat despre nemultumirile care au condus la despartirea lor. Fata considera ca nu a gresit cu nimic si a afirmat ca ea si Gabi nu sunt pe aceeasi lungime de unda.

Gabi continua sa ii ceara fostei sale iubite sa se schimbe si este de parere ca atunci cand e intr-o relatie trebuie sa schimbe cumva persoana de langa el.