MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 OCTOMBRIE 2014. Marian: Nu pot avea o relatie cu Cristiana

Sezonul 4 al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” se complica din ce in ce mai mult. Unele cupluri au devenit istorie insa acest lucru lasa loc pentru aparitia unor relatii noi.

Unul dintre primele cupluri formate a fost cel dintre Catalin si Cristiana, despre care toti au spus ca este cel mai natural din competitie. Nu a fost sa fie asa deoarece dupa numai cateva saptamani cei doi si-au dat seama ca sunt incompatibili.

Catalin a preferat de atunci sa stea in expectativa, rostind chiar dorinta de a parasi prematur emisiunea. Cristiana pare insa dispusa sa cunoasca si alti baieti, primul pe lista fiind Marian.

Din pacate pentru Cristiana, Marian se tine tare pe pozitii, desi în gala de sambata a dat de inteles ca ar fi posibil sa lege o relatie cu ea. Astazi, concurentul a spus ca totul a fost doar un test si ca nu poate avea ceva mai mult decat o prietenie cu “sora lui mai mica”, asa cum o alinta pe Cristiana.

“Ceea ce vreau eu nu este aici. Nu pot sa merg mai departe. Am facut toate astea pentru a o testa pe Cristiana, dar si pe cei din casa. Nu pot avea o relatie cu ea”, a declarat Marian, astazi, la “Mireasa pentru fiul meu”.

La aflarea vestii, Cristiana a parut putin dezamagita, desi a negat acest lucru.

Intre Cristiana (19 ani) si Marian (32 ani) este o diferenta de varsta de 13 ani, varsta fiind principalul impediment pentru cei doi.

Sursa stire: spynews.ro