MIREASA PENTRU FIUL MEU, 22 august 2013

Mireasa pentru fiul meu, 22 august, penultima emisiune inaintea marii finale, a insemnat si ultimaintalnire a concurentilor cu sustinatorii lor.

O noua editie in care Lorena pozeaza in fata cumintesi eventual victima a comentariilor rautacioase atat ale celorlalti concurenti cat si a unei bune parti din masa telespectatorilor. Imaginea celor care au ramas pana la capat in emisiune doar de dragul premiului.

O imagine pozitiva incepe sa aiba, acum pe final, cuplul Cornelia – Dragos. In continuare se comporta niste liceeni indragostiti si, in ciuda scaparilor verbale mai agresive ale lui Dragos, de-a lungul intregii editii, cei doi par a fi detul de naturali.

In schimb, perechea cea mai cumpatata este formata din Cosmin si Cristina. Fara excese si fara a crea antipatii majore in randul telespectatorilor, cei doi isi croiesc si ei loc catre statututul de castigatori ai emisiunii.

In mod ciudat, cuplul Alin-Andreea esteperceput de catre cei “abonati” la aceasta emisiune drept preferatii prezentatoarei Mirela Boureanu Vaida. Multi dintre telespectatori vad in intrebarile moderatoarei unele partinase prin care se incearca punerea intr-o lumina mai rea pe George si Dragos, in timp ce Alin este ocrotit, de multe ori cand nu era cazul.