MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 AUGUST 2014. OANA: Imi pare rau ca am cazut in capcana mesajelor

Finalul celui de-al treilea sezon al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” este dominat de episodul marturiilor de senzatie facute de Oana, in editia de joi.

Desi se parea ca eliminarea Oanei si a lui Laur din competitie va fi o simpla formalitate, pe baza propriilor declaratii, totul a luat o noua turnura in cursul emisiunii de vineri in care toate evenimentele au fost invaluite intr-un mister si mai mare.

Laur a fost primul care a tinut sa precizeze ca toate marturiile Oanei sunt neadevarate si ca acestea sunt doar o noua strategie pentru captarea cat mai multor voturi din partea sustinatorilor.

La inceput intr-un mod timid apoi din ce in ce mai vocal, Oana a confirmat ca totul a fost o strategie. Mai mult decat atat, Oana si-a exprimat principalele regrete ale ultimelor ore, cu totul altele fata de cele la care s-ar fi asteptat oricine,

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 AUGUST 2014. OANA A RECUNOSCUT CA NU A FOST FATA CUMINTE DE-A LUNGUL ACESTEI COMPETITII

Oana: “Imi pare rau ca am picat in capcana telefoanelor si a mesajelor pentru ca sunt sigura ca pe acei oameni nu ii voi cunoaste niciodata, pe cei care mi-au spus ca m-am umilit si asa mai departe. Imi pare rau ca am fost ambitioasa. Trebuia sa ne despartim intr-un mod frumos. Imi pare rau ca nu am facut un ultim apel la sustinatori sa se uneasca pentru ca noi sa ajungem la linia de final trimfatori, nu ba oana, ba laur, ba ne-am retras, ba nu stiu cum.”