MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 DECEMBRIE 2014. Florin sustine ca este fratele lui Cristian

Cristian este in acest moment vedeta incontestabila a show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”. Face parte, alaturi de Elly, din cel mai votat cuplu al sezonului si povestea sa de viata este una care a nascut sensibilitati in randurile fanilor MPFM.

Abandonat intr-o gara de tatal sau cand avea varsta de 6 ani, Cristian a fost crescut de o bunica adoptiva si nu a stiut nimic foarte mult timp despre familia sa.

Staful emisiunii in care Cristian este angrenat face de cateva saptamani toate demersurile pentru a afla noutati despre cei care ar fi trebuit sa-i fie aproape actualului iubit al lui Elly.

In ultima gala saptamanala, Cristian a aflat ca tatal sau biologic ar fi murit cu patru ani in ura si a vazut imagini cu un baiat care pretindea ca este fratele lui insa fara a-l convinge, din cauza sesizabilelor diferente fizice dintre ei.

Nu acelasi lucru se poate spune despre Florin, un alt baiat care a trimis o fotografie emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”. Si Florin sustine ca este fratele lui Cristian si, de aceasta data, asemanarile fizice par a da consistenta acestei variante.