MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IANUARIE 2015. Andreea Mantea, mai sexy ca niciodata!

Nu numai Andreea Mantea trebuie sa se acomodeze cu rolul de moderatoare a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” dar si concurentii MPFM4 sunt nevoiti sa se plieze pe obiceiurile noii prezentatoare, dupa patru luni in care s-au bucurat de prezenta “doamnei Mirela”.

Daca la capitolul comunicarii intr-un astfel de show, fosta “burlacita” mai are de invatat, obiceiurile vestimentare ale Andreei acapareaza de fiecare data privirile locatarilor Casei de la Stefanesti si in special al baietilor.

Din acest punct de vedere, apogeul a fost atins la emisiunea desfasurata joi cand Mantea s-a afisat intr-o rochita extrem de sexy remarcata imediat inclusiv de fanii acestei emisiuni.

Bruneta a imbracat o rochie verde smarald cu un decolteu ametitor pentru privitori. Insarcinata in trimestrul al doilea de sarcina, Andreea Mantea este intr-o forma de zile mari, iar sarcina ii prieste din plin.

Andreea Mantea are o relatie cu nabadai cu Cristi Mitrea, luptatorul pe care l-a cunoscut prin intermediul show-ului “Burlacita”. Cei doi asteapta un copil, Andreea fiind insarcinata in 5 luni si urmeaza sa nasca anul acesta.