MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 OCTOMBRIE 2014. Daniel: Vreau sa plec din competitie!

Valentina a fost concurenta sezonului 4 MPFM care a avut cel mai puternic impact asupra baietilor, in primele zile de competitie. Cel care a format totusi un cuplu cu ea a fost Daniel insa relatia dintre ei nu a fost in niciu un moment lipsita de probleme.

Tensiunea dintre ei s-a adunat in timp incat, in acest moment, Daniel a luat decizia sa paraseasca emisiunea.

Din declaratiile sale, picatura care a umplut paharul a fost interviu acordat producatorilor show-ului de Mirela, matusa Valentinei, cea care a recunoscut ca atat ea cat si intreaga familie si-ar fi dorit ca Valentina sa-si aleaga un alt baiat cu care sa formeze cuplu.

Bacauanul s-a simtit destul de jignit de toate aceste evenimente, declaratia sa fiind destul de elocventa pentru starea de spirit in care se afla.

“Vreau sa plec! Decizia nu o iau singur, daca ea vrea sa mai raman, o sa mai raman. Ma intereseaza de mine si de ea momentan. Nu ma simt bine fizic aici, nu prea mananc, nu prea dorm si m-au deranjat mai multe lucruri din ce mi-a spus Mirela. Nu-mi place sa ma conditioneze cineva”, a declarat Daniel in cadrul emisiunii.

Valentina a declarat ca ea nu vrea sa renunte la competitie. “Probleme este ca nu putem pleca impreuna, de asta ezitam. Are tendinta atunci cand se supara sa se indeparteze de mine”, a declarat ea.

Sursa stire: spynews.ro