MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 SEPTEMBRIE 2014. Situatie complicata in interiorul cuplului Oana-Laur MPFM3

Relatia de iubire dintre Laur si Oana MPFM 3 este, de departe, cea mai complicata dintre toate aparute in interiorul cuplurilor formate de-a lungul stagiunii trecute.

Pe parcursul ultimelor 3 luni ale sezonului precedent, Laur si Oana au avut parte de momente de dragoste intensa dar si certuri de pomina.

Parea ca totul ar parea ca poate intra pe un fagas normal dupa finalul competitiei insa lucrurile au ramas la fel de incurcate intre ei.

Mai intai si-au salutat fanii si le-au transmis ca sunt foarte bine dupa care au aparut zvonurile conforma carora s-au despartit si Oana a parasit deja tara, cu destinatia Italia.

Au negat zvonul despartirii si au inceput sa posteze tot mai des imagini pe un cont comun de Facebook al cuplului, inclusiv din timpul unei vizite la Bacau, orasul de origine al Oanei.

De curand a aparut un mesaj destul de sugestiv scris pe acelasi cont comun: “Va anuntam ca de comun acord dupa serioase discutii am hotarat sa luam o pauza. Va vom tine la curent cu ce vom face fiecare pe drumul lui pe pagina fiecaruia. Multumim tuturor celor care au crezut in noi si ne-au sustinut.”

Toti fanii care au accesat pagina respectiva pentru a vizualiza cu ochii lor anuntul respectiv au constatat ca postarea nu exista.

Se pare insa ca anuntul este cat se poate de real, mai multe comentarii specificand faptul ca postarea a fost stearsa de unul dintre cei doi fosti concurenti MPFM 3 dupa ce unele comentarii intrecusera cu mult o parere de bun simt.

Fanii fideli ai cuplului spera ca totul sa fie o simpla farsa sau in cazul in care anuntul este real, intre timp cei doi amorezi sa se fi impacat deja.

Realitatatea este ca dupa ce saptamana trecuta cei doi postasera zilnic fotografii prin care doreau sa demonstreze ca lucrurile merg mai bine ca oricand, in dupa-amiaza zilei de luni, condul a fost pur si desfiintat, acest lucru demostrand ca lucrurile nu sunt deloc limpezi intre cei doi.