MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE 2015. Lacrimi si un nou scandal au izbucnit in casa

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 23 APRILIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat.

Petru: “Nu vreau sa ii dau Catalinei sperante false si sa o fac sa sufere!”

Andrada: “Catalina s-a folosit de Petru pentru a intra in competitie.”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE 2015.  Desi este de putin timp in casa, Catalina se pare ca a starnit antipatii. Intre ea si Andrada au existat discutii in contradictoriu.

“E de apreciat că vrei să rămâi chiar dacă Petru nu vrea să fie cu tine. Dar, experienţa mea de viaţă mi-a confirmat părerea asta. Îmi cer scuze dacă te-am deranjat”, i-a spus Andrada colegei sale de competiţie. 

Cuvintele Andradei au lovit-o direct în suflet pe Cătălina, care deşi a izbucnit în lacrimi a vrut să se ţină tare: “Eu ştiu ce am vrut şi ştiu că nu se poate, dar vreau să rămân în casă”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE 2015.  In competitie, Ana il respingea pe Petru, dar acum isi doreste o relatie cu el. Si-a dat seama Ana ce simte pentru Petru, doar atunci cand a stat la distanta de el.

Ana: “Petru este barbatul pe care mi-l doresc in viata mea!”

Petru catre Ana: “De ce nu m-ai acceptat in viata ta?”

Ana: “Imi pare rau ca am vrut sa-l cunosc pe Gabi si ca l-am dezamagit pe Petru!”, “Este prima data cand sunt indragostita!”

Gabi: “Ceea ce mie Ana nu-mi iarta, lui Petru ii accepta!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 APRILIE 2015.  Andrada catre iubitul ei: “Eu gasesc barbati ca tine pe toate drumurile, dar tu nu vei mai gasi o femeie ca mine cat vei trai!”

Admiratorul lui Carmen continua sa ii trimita flori, in ciuda faptului ca Danut este deranjat de acest gest!