MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 DECEMBRIE 2014. Flavius si Raluca, parinti de ocazie

Flavius si Raluca este cuplul MPFM4 in interiorul caruia toata lumea a concluzionat ca exista sentimente adevarate. S-au placut imediat cum s-au vazut si au fost foarte fericiti impreuna pana in momentul in care Flavius s-a vazut nevoit sa paraseasca emisiunea, impreuna cu mama lui, doamna Gherghita.

Timp de cateva luni au stat despartiti insa acest lucru nu a facut decat sa consolideze si mai mult dragostea dintre ei.

Odata cu iesirea Ralucai din Casa, decisa prin voturile fanilor MPFM, cei doi au reluat firul povestii lor romantice si, din acel moment, apar periodic imagini pe internet care demonstreaza cat sunt de fericiti impreuna.

Exista insa si ipostaze total surprinzatoare in care apropiatii show-ului nu se asteptau sa-i vada chiar atat de curand. Flavius si Raluca au pozat tinand un bebelus in brate si niciunul dintre ei nu s-a aratat deloc stanjenit de ipostaza.

Dimpotriva, Ralucai ii statea foarte bine in postura de “mama” si parea extrem de incantata de acest gand.

Admiratorii lor au apreciat imaginea intr-un numar mare si i-au indrumat sa faca si ei un copil cat mai curand.

“Va sta bine cu bebe”, “Ce mai asteptati” sau “Ce frumosi sunteti, va sta bine in ipostaza asta”, sunt doar cateva dintre mesajele pe care le-au lasat sustinatorii pe contul lui Flavius.